5 Haziran 2007 Salı

Tekrar Merhaba

Bugün 5 haziran olması sebebiyle bir ayımız dolmuş bulunuyor sitemizin -aslında blogumuzun-, pek sevgili bizi izleyip yorumlarını esirgemeyen guzel insanlar.

İleride daha güzel bir site açmak aklımızdayken biz söyle bir şey belirtelim. Sitenin kayıtlı kullanıcısı olunamıyor bu blog sisteminde ya da olunuyor biz bilmiyoruz. Bu bakımdan yazar arkadaşlarımız yazılarını gönderebiliyor ancak. Dışarıdan da yazı almaya açığız, ancak sadece bizim arkadaşlarımız yolladı şu ana kadar. Sadece de bir tane yayımlandı.

Bizi arkadaşlarımızdan başka takip edenlerin de olduğunu düşünerek söyleyelim bunu sitemizde yazmak isteyen arkadaşlarımızın yazılarını bekliyoruz. Yazım ve noktalamaya dikkat ederseniz seviniriz, tabi işin uzmanı değiliz ama başladığımız bir şeyi de yüzümüze gözümüze bulaştırmama açısından bütün yazıları yayımlamamayı düşünüyoruz. Bu tabi bize göre bir beğenidir. Ancak hepsi yayınlanırsa durumu siz düşünün.


Neyse efendim, çok konuştuk, yazılarınızı bekliyoruz. Hemen siz saygı değer misafirlerimize, belki de yazarımız olacak size mail adresi verelim. Oraya bir yollayın yazdıklarınızı.

eksikhece@gmail.com

Şimdilik bu kadar...
29 yazımız olmuş toplam, yeni yazılarda buluşmak dileğiyle...

2 yorum:

Mavisel dedi ki...

Domain alacağımız günü iple çekiyorum!
1 ayda 29 yazı iyi ya!
Güzel şeyler yapacakmışız gibi bir his var içimde ;)

Semih dedi ki...

Yazar yazmazlarımızın yazı yazmaları dileğimle, nice aylara.

eksikhece.com

Artık http://eksikhece.com 'dayız!!!